Пловдив, бул."Марица" 36, ет.4

За Нас

Какво правим в Cross Dent

Ако любимите ви хора нямат ортодонт или пародонтолог, които да ви препоръчат, ще трябва да направите избор между 7000 дентални лекари.

Тук в Cross Dent ще намерите правилното решение!
Централно място в голям град.
Ние можем да Ви предложим прегледи и посещения през следващите дни. В противен случай това може да обърка и плановете Ви.
И накрая, цената е много важен критерий. Ние ще Ви изготвим екзактен план на лечение, с възможно разсрочено плащане без оскъпяване, с разнообразни технологии и материали , така че да имате най-оптималното лечение с подходяща цена!

Ние поставяме нашите пациенти над всичко и държим на качеството!
Не се колебайте, свържете се с нас!

Доц. Д-р Силвия Кръстева, дм. 0887 246 830 – Ортодонт – Специалист
Д-р Стиляна Кръстева, дм. 0885 755 582 – Пародотолог – Специалист
Д-р Анжелина Кръстева, 0885 775 211

Нашият подход към работа е напълно рационализиран. Нашите зъболекари в денталния център Cross Dent се грижат внимателно за своите пациенти и са напълно освободени от административни задачи, за да могат изцяло да се съсредоточат само върху грижа за Вас. Ние не пестим качеството.

В нашия дентален център Cross Dent нашият екип Ви осигурява и основните грижи, от които се нуждаете.

За повече информация, свържете се с Дентален център Cross Dent.

Нашият дентален център се стреми към съвършенство и нашата ефективност е неоспорима. Ние разполагаме с най-доброто оборудване, за да Ви осигурим най-добрата дентална помощ.

Работата на нашия дентален център пази личната неприкосновеност на нашите пациенти и им предлага най-компетентната грижа.

Нашата концепция е грижата, насочена към комуникация и обяснение на пациента за различните проблеми със зъбите, с които той може да се сблъска, техния произход и различните лечения, които предлага центърът ни. Така пациентът може да избере най-подходящото за неговите нужди и очаквания лечение. Вашето удовлетворение е приоритет за нашия екип.

Cross Dent Ви приветства с приятен престой!

Професионален Дентален Експерт с Модерна Апаратура

Запазете си час или се обадете на+359 885 775211

 

Какво казват нашите пациенти

Изключително съм доволна от услугите на Cross Dent. Страхотен екип и уникално обслужване, препоръчвам силно!

Калина Стоянова

Според други зъболекари зъбът ми беше за вадене, само тук успяха да го спасят при това без никаква болка. Работят много внимателно и съм много доволна.

Александра Радева

От двайсет години ходя по зъболекари и никога не съм случвал на добър, внимателен, и отзевчив но след като попаднах на Cross Dent по препоръка от мой приятел най-накрая открих точния зъболекар.

Калин Арнулдов

Зъбите са ми болна тема и като цяло заради лоши преживявания избягвах да ходя по зъболекраи но след много силна болка посред нощ нямаше как да отлагам и на бързо намерих крос дент в Google. Екипа им се отзова изключително бързо и още на другия ден болката я нямаше,

Светослав Мирчев
CrossDent Пловдив